Anne copy
Vorig weekend stond voor de inline-skaters van SVO een trainingsdriedaagse op het programma. Goede Vrijdag trapten we het skateweekend af in Oudewater met de eerste skatetraining. Na de heerlijke spaghetti werden de sporters uitgedaagd tijdens een core-stabilitytraining door Tessa van der Neut. Goed begin van het weekend en de buikspieren konden ’s avonds gelukkig even uitrusten.Vorig weekend stond voor de inline-skaters van SVO een trainingsdriedaagse op het programma. Goede Vrijdag trapten we het skateweekend af in Oudewater met de eerste skatetraining. Na de heerlijke spaghetti werden de sporters uitgedaagd tijdens een core-stabilitytraining door Tessa van der Neut. Goed begin van het weekend en de buikspieren konden ’s avonds gelukkig even uitrusten.Zaterdagmorgen scheen de zon volop. Jong en oud stapte op de racefiets naar Ammerstol voor de tweede skatetraining van dit weekend. Op de gladde betonnen baan kun je makkelijk snelheid maken en zo gingen de sporters van SVO op hoge snelheden door de bocht. Weer terug in Oudewater (na een lekke band van Joep) stonden de pannenkoeken, gebakken door een aantal ouders, klaar om opgegeten te worden. In twee groepen vervolgden we het weekend met een WhatsApp-speurtocht door Oudewater. Er was weinig tijd voor rust, want er stond nog een skate- en droogtraining op het programma. Onder het genot van een patatje en een broodje hamburger waren we net op tijd binnen voor de regen. ’s Avonds speelden we spelletjes in het clubgebouw. Op Eerste Paasdag ging de laatste dag van het skateweekend van start. Door de regen zijn we in Oudewater gebleven voor de laatste droog- en skatetraining. Er werd nog heerlijk geluncht en ’30 seconds’ gespeeld.Anne Murk kon dit weekend helaas niet meetrainen. Anne was op maandagavond tijdens de eerste training gevallen en ongelukkig terecht gekomen. Hierbij heeft ze haar scheenbeen gebroken en ze moet minimaal vier weken in het gips. Gelukkig was ze wel aanwezig zijn tijdens het skateweekend om de leiding te helpen zoals bijvoorbeeld bij het ophalen van de patat! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend waarin we veel gesport en plezier gemaakt hebben! Team SVO is klaar voor de wedstrijden!

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018