IMG 1173
Komende vrijdagavond wordt op de baan van Ammerstol de eerste wedstrijd van Skate4 gehouden. Later volgen nog drie wedstrijden in Gouda, Oudewater en Lekkerkerk. Skate4 is bedoeld voor kinderen van de basisschool die willen kennismaken met het wedstrijdskaten. Bij Skate4 gaat het niet om het winnen, maar om het plezier van het meedoen. Als je aan Skate4 meedoet ben je altijd winnaar! Het wedstrijdprogramma is kort en er worden geen lange afstanden gereden. Zo worden er vrijdag twee individuele tijdritten over 100 meter geskatet en in kleine groepjes worden er (op eigen niveau) wedstrijdjes over 400 meter gereden. De avond wordt afgesloten met een leuke estafette.Kinderen die aan drie van de vier wedstrijden hebben deelgenomen krijgen op de finale-avond in Lekkerkerk een supermooi diploma. Skaters met een wedstrijdlicentie zijn bij Skate4 niet welkom!Je kunt je voor de wedstrijd in Ammerstol inschrijven via https://www.skate4.nl/ammerstol. Dit kan tot donderdag 24 mei, om 18.00 uur sluit de inschrijving.

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018