DSC06432
Onze wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers is een enorm succes geworden. Zo leverde de actie twee nieuwe bestuursleden op. Eerder werd Arjen Dening al gepresenteerd als de nieuwe SVO-penningmeester en sinds vorige week is het bestuur met de komst van Lambert van Dam weer voltallig. Lambert wordt voorzitter van de activiteitencommissie. Bijzonder is dat Lambert de eerste Montfoorter (wel met Oudewaterse roots!) in het SVO-bestuur is.
Ook is er een nieuwe beheerder voor ons clubgebouw. Joop Stolwijk uit Haastrecht heeft die taak van Gré Spanenburg overgenomen.
In de Technische Commissie wordt het ook steeds gezelliger. Maaike Coljé en Nikita van den Hoek hebben Bart de Waal opgevolgd als coördinator van het jeugdskaten en binnenkort volgt een gesprek met twee andere kandidaat TC-leden.
Naast deze nieuwe ‘bestuurders’ zijn er ook veel leden zich hebben aangemeld als trainer, als medewerker in het clubgebouw en voor tal van andere taken.
We zijn er enorm blij mee, want de nieuwe vrijwilligers brengen een nieuwe dynamiek in de vereniging. Ook de oude garde blijft overigens volop in beweging. Zo wordt het clubgebouw op dit moment voorzien van meerdere, nieuwe verflagen. Bedankt Gré, Dirk en Hans!


Leden die zich alsnog beschikbaar willen stellen voor een vrijwilligerstaak kunnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jullie hulp is meer dan welkom.
Deze winter wacht onze vrijwilligers overigens een nieuwe uitdaging. Rond de kerstvakantie wordt er in Oudewater waarschijnlijk weer een kunstijsbaan aangelegd en het SVO-bestuur heeft de initiatiefnemer alle medewerking toegezegd!

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Promo jeugdschaatsen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Sponsoren

MYLAPS

mylaps