043b2f5c cb1b 40a3 b980 bf67038b1ce4
Op 6 juni ga ik, Lambert van Dam, de uitdaging aan om met Team Carolien de Alpe d’Huez meermalen te beklimmen. Vorig jaar heeft mijn schoonzus Carolien Boere, mij gevraagd om mee te doen aan dit evenement. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en om haar en anderen te ondersteunen in hun strijd. Het team is inmiddels compleet en bestaat uit tien renners: het gezin van Carolien, haar drie broers, twee vrienden en ikzelf.
Team Carolien organiseert een grote actie op zondag 19 mei: Alpe d’HuZes Challenge Toertocht, Fiets mee met Team Carolien.
De toertocht is leuk voor gezinnen met kinderen of ouderen, maar biedt ook uitdaging voor de sportieve racefietser. Je kunt op de dag zelf inschrijven op 2 startlocaties:
- SVO-clubgebouw, Statenland te Oudewater
- GRTC Excelsior, Kale Jonkerpad 3 te Gouda


Inschrijven kan tussen 9.00 en 13.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 (meer mag natuurlijk ook!). U krijgt daarvoor:
- koffie/thee/limonade + cake/stroopwafel bij de start
- drinken + wat lekkers op het verzorgingspunt op de boerderij van Jan en Carolien Boere in de Vlist (open tot 17.00 uur).
U kunt kiezen uit een route van 20, 60 of 100 km vanuit beide locaties. Deze zijn uitgepijld. Ook 40 km is mogelijk, die is deels beschreven en deels uitgepijld.
Naast de Alpe d’HuZes Challenge Toertocht heeft Team Carolien inmiddels ook een veilingsite. Daarop worden artikelen als openhaard hout tot schoonheidsbehandelingen, etc., geveild. Zie hiervoor: https://teamcarolien.boerevlist.nl/. U kunt ons volgen op:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-Carolien. En via Facebook op:
https://www.facebook.com/TeamCarolien. Ik hoop jullie te zien op zondag 19 mei!

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

JBC 2019

Helm

Schaatshelmen

Promo jeugdschaatsen

Kalender

Sponsoren

MYLAPS

mylaps