original ALV

De uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van SVO kwam voor veel leden op een onverwacht moment. Het bestuur heeft echter besloten om de jaarvergadering te verplaatsen van het najaar naar het voorjaar. Belangrijkste reden is dat het boekjaar loopt van 1 april t/m 31 maart en het dan ook logischer is om de begroting van het komende verenigingsjaar te bespreken bij het begin van het boekjaar en niet ergens halverwege die periode.
De ALV wordt nu gehouden op dinsdag 7 mei in het clubgebouw van SVO en begint om 20.00 uur. De opzet van de vergadering is informeler dan voorheen en na de vergadering is er alle tijd om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te kletsen.
Tijdens de vergadering wordt o.a. gesproken over het nieuwe SVO-beleidsplan. De commissie die dit plan schrijft wil met de aanwezige leden graag een aantal stellingen bespreken. Uiteraard geeft het bestuur ook een toelichting op de helmplicht die vanaf het komend schaatsezioen gaat gelden tijdens SVO-trainingen (zie elders op deze pagina). De uitreiking van de Dirk Zuidam-trofee slaan we een jaartje over, maar wel worden de diploma’s uitgereikt aan de schaatsers die deze winter een clubrecord verbeterden.

JBC 2019