shutterstock 1628745568 0
SVO volgt inzake de bestrijding van het coronavirus de adviezen op van sportkoepel NOC*NSF en de KNSB. Dit betekent dat er tot 1 april geen activiteiten worden georganiseerd door onze vereniging. De diploma-uitreiking van het jeugdschaatsen, het mountainbiken in Veenendaal en de Open Dag voor het inlineskaten gaan dan ook niet door. 
Het kabinet heeft ook opgeroepen om sociale contacten sterk te verminderen. Ook hier volgen wij het advies van beide sportorganisaties. Dit betekent dat er in maart geen trainingen worden verzorgd door de SVO-trainers en ook vergaderingen van bestuur en werkgroepen gaan niet door. 
Het bestuur volgt de ontwikkelingen betreffende het coronavirus en zal de adviezen vanuit de overheid en onze overkoepelende organisaties steeds volgen.
Het nu niet doorgaan van activiteiten betekent niet dat deze niet op een later tijdstip kunnen worden georganiseerd. Dit is afhankelijk van de actualiteit en de ruimte in de overvolle sportagenda’s op het moment dat de overheid de landelijke maatregelen intrekt.
Uiteraard stimuleren wij het wel als individuele sporters hun eigen trainingen voortzetten. Dit ter voorbereiding op het komende inlineskate-seizoen of om de conditie te onderhouden. De piste op het Statenland wordt vanaf zondag 22 maart opengesteld voor individuele sporters die een eigen training, dus zonder SVO-trainer, willen afwerken. De openingstijden worden later gecommuniceerd.
Met vragen kun je bellen met Tom Streng, voorzitter van SVO, of met een van de coördinatoren. Hun contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Helm

Schaatshelmen

Promo jeugdschaatsen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps