IMG 1490 2Vorige maandag vergaderde het bestuur van SVO via Zoom. Een voordeel; normaal duurt een overleg zo’n twee uur, nu moest het gebeuren in drie kwartier. Er werd vooral gesproken over de aanstaande bestuurswisseling. Deze zou plaatsvinden tijdens de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 21 april. I.v.m. de maatregelen om het corona-virus te beteugelen gaat deze vergadering echter niet door. Zowel Trijnie Zuidam en Tom Streng zijn bereid om hun bestuurswerk te verlengen tot de ALV, die uitgesteld wordt tot september. Ook werd er kort gesproken over een andere bestuursstructuur. Focus ligt echter eerst op het vinden van nieuwe bestuursleden.
Voorlopig liggen alle verenigingsactiviteiten van SVO volkomen stil. Uiteraard worden de zomertrainingen herstart op het moment dat de seinen bij de overheid en vervolgens bij NOC/NSF en KNSB op groen gaan. Naar verwachting gaat dat nog geruime tijd duren. Ook over de wedstrijdkalender van het inline-skaten valt nog weinig te zeggen. Zo was de planning van de regionale Dave van Dam Inline Cup nog niet gereed toen de sportwereld op slot ging. Hopelijk kunnen er dit jaar nog een paar wedstrijden van onze, en steeds populairder wordende, Jumbo Blankestijn Cup worden gereden. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het corona-virus wordt er een planning gemaakt.
Voor het zomerseizoen worden er voorlopig geen contributies geïnd. T.z.t. beraadt het bestuur zich over de wijze waarop dit wel gaat gebeuren.
Voorlopig ligt de focus echter elders. Let op jullie gezondheid! Fiets en skate hoogstens in tweetallen en houd afstand. En voorkom zware inspanning, dat maakt je kwetsbaar!

Jeugdskaten bij SVO