IMG 1770
Dinsdag zette het kabinet het licht op groen om de eerste trainingsactiviteiten weer voorzichtig op te starten. Zo mogen vanaf 29 april alle trainingen worden hervat voor kinderen in de basisschoolleeftijd en ook de twaalf- tot zestienjarigen mogen, mits anderhalve meter afstand wordt aangehouden, weer met hun trainingen beginnen.
Het bestuur van SVO volgt al vanaf het begin van de corona-crisis de richtlijnen van NOC/NSF en de KNSB. Deze richtlijnen zijn door beide sportorganisaties omschreven in protocollen, die erop zijn gericht om de veiligheid van sporters én trainers te waarborgen. Op dit moment onderzoekt het bestuur van SVO op welke wijze de trainingen weer kunnen worden hervat met inachtneming van deze protocollen. Dat vraagt eerst intern overleg, communicatie met de leden, maar ook de uitvoering van een aantal praktische zaken op en rond onze baan.
Vervolgens worden de trainingen gestart. De communicatie hierover vindt plaats via de coördinatoren Nicolette van Straalen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Joyce van Vliet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en uiteraard via de website van SVO.
De baan gaat voorlopig nog niet open voor de andere trainingen en blijft ook nog gesloten tijdens de publieksuren op de zondag.

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Helm

Schaatshelmen

Jeugdskaten bij SVO

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps