KuiperCompagnonsOudewatervisiekaart 2
Tijdens een digitale meeting heeft de gemeente Oudewater maandagavond haar visie betreffende uitbreiding van het bedrijventerrein Tappersheul gepresenteerd. Naast ondernemers en omwonenden waren ook enkele bestuursleden van SVO bij deze meeting aanwezig. Dit omdat in de planvorming ook de bouw van een nieuw zwembad en een gecombineerde natuurijsbaan en skatepiste zijn opgenomen. Met de bouw van deze sportvoorzieningen komt er op Het Statenland ruimte voor de door Oudewater zo gewenste woningbouw. Daar moet de provincie echter nog toestemming voor geven, want een groot deel van onze baan ligt buiten de zgn. rode contouren en dat betekent dat er vooralsnog niet gebouwd mag worden. Bij SVO bestaat niet de wens om naar elders te verhuizen, maar we begrijpen het maatschappelijk belang van de plannen. We denken dan ook mee in de planvorming, die zich nu nog in een zeer vroeg stadium bevindt. Voor de plannen kunnen worden uitgevoerd zijn we jaren verder.
Een SVO-werkgroep, bestaande uit Jeroen van Miltenburg, Michael Hagoort, Anja van der Laan en Tom Streng, heeft inmiddels meerdere keren met verantwoordelijk wethouder Bob Duindam en de projectleiders Carolien Bos en Pieter Palm gesproken. Deze gesprekken hadden vooral tot doel om tot onderlinge afstemming te komen.
Met dat doel bezoeken de wethouder, een van de projectleiders en de SVO-werkgroep begin juli Heerde, want daar ligt de mooiste piste van Nederland. Van belang is namelijk dat we elkaar begrijpen als we het hebben over ijsbanen en pistes. Pas dan kunnen we serieus met elkaar in gesprek over de nieuw te bouwen accommodatie.
De digitale bijeenkomst van maandag is overigens terug te zien via www.oudewater.nl/uitbreidingtappersheul..
IMG 20200615 WA0005 1

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Helm

Schaatshelmen

Jeugdskaten bij SVO

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps