IMG 20171015 WA0009
Een grote groep SVO'ers is zaterdag naar Inzell vertrokken voor de jaarlijkse trainingsweek. Het verslag van de eerste twee dagen:
Zaterdag 14 oktober vertrokken wij al vroeg naar Inzell. Het was een lange reis. Om de 100km kregen Freek, Lotte en Rianne, die bij Tim en Joyce opgepropt in een auto, zaten een snoepje. Demi heeft geslapen. In de auto van Wim en Lettie ging het met name over trekkers en de ‘boerderie’. Freek droomde in zijn slaap dat hij van de trap afviel, waarna Berry en Kai stuiptrekkingen van het lachen kregen. Na ruim 8 uur rijden, kwam de eerste auto aan bij het verblijf. Sinds dit jaar een nieuw verblijf voor SVO in de Steidlhof waar we erg vriendelijk werden ontvangen! Alle kamers werden bekeken en de bedden werden uitgezocht. ’s Avonds maakten we een korte wandeling naar het pizza-restaurant. Daar namen we een pizza en een halve liter fris. Behalve Tim, die nam een lekkere champignons-rähm-schnitzel met friet en niet te vergeten een gezonde salade. Helaas heeft Lotte haar pizza niet helemaal op gegeten. Daarom werd zij aan de afwas gezet. Achter ons zat de Lekstreek met onder andere Patrick Roest en Hein Otterspeer. Na lekker gegeten te hebben, wandelden we weer met volle buikjes huiswaarts. Het laatste stukje was erg eng en donker, wegens gemis van lantaarnpalen. Na het oplossen van een cryptogram doken we snel ons bedje in.


Zondag begonnen we de dag met een gezamenlijk ontbijt, waarbij de tosti’s gemaakt door Johan en Joyce, niet ontbreken. Om 10.45 uur verzamelden we bij de auto’s om naar de Max Aicher Arena te rijden. Daar maakten we een wandeling om de Falkenstein (berg). Lotte en Rianne raakte te water om er wat stenen te verplaatsen voor de Drenthese soep. Ze moesten nog ruim 7 km met natte schoenen en een natte broek verder. Dit hebben ze gehaald. Na de wandeling kwamen we uit bij de ijsbaan waar we eerst even in het zonnetje genoten van ons lunchpakketje. Tijdens de lunch viel het oog van Lotte op de blonde lokken van Koen Verweij en ze concludeerde dat hij zich toch echt eerst moest scheren voordat ze een handtekening ging vragen. Helemaal verbrand (door de zon) gingen we de ijsbaan op waar we een vet goeie warming-up deden. Toen mochten we echt het ijs op. De groepjes werden verdeeld en de eerste training verliep soepel, behalve Joyce zij nam de valbeweging erg letterlijk en gleed tijdens het eerste rondje al over het ijs. Het ijs was hard, glad en koud en de schaatsen bot. Gelukkig was het erg rustig en konden we lekker onze rondjes rijden. Na een goede training trokken we het zonovergoten dorp in voor een heerlijk ijsje van maar liefst 2 bolletjes waar Roberto ‘u’ tegen kan zeggen. Tim van Dijk doet aan de lijn en nam maar 1 bolletje citroen. Demi en Lotte vonden het lekker en hebben er van genoten in het zonnetje. Lettie moest hard likken, want het ijsje smolt te snel door de zon. We namen even rust en begonnen vervolgens aan ons diner. De taken waren goed verdeeld. Tim en Lettie kookten de rijst. Johan en Joyce sneden het vlees en Demi en Freek roerden de groente. Een erg lekkere maaltijd waar iedereen van genoot. Lotte zorgde voor de toetjes en had het afwassen van de vorige avond nog in zich, dus nam ze samen met Rianne het initiatief om de afwas weg te werken. Toen begonnen de spelletjes. Rummikub; Demi en Joyce waren goed op dreef en wonnen natuurlijk alle potjes. Jammer voor Tim, want hij niet kon het niet zo goed. Evenals het eenendertigen. Hierbij was zijn bok (Tim zat lekkerder op een koe) te zwak en verloor ook dit spelletje. Een spin werd aangetroffen op de kamer van Berry, Kai, Lotte, Tinka en Rianne. Hij heeft het niet overleefd. Snel naar bed, want morgen moeten we om 7.00 uur weer op de schaatsen staan voor de eerste training o.l.v. Monique. Welterusten!
IMG 20171015 WA0017

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Skate4 2018

Flyer Skate4 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Jumbo Blankestijn Cup 2018

Promo jeugdschaatsen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps