IMG 20170326 WA0015 2 copy
Dit weekend ging een deel van de wedstrijdgroep inline-skaten op trainingskamp naar Dwingeloo. De trainingen werden afgewerkt op de piste van Nijeeveen. Een bijzonder verslag:
Vrijdag

Aan mijn groep de eer om het spits af te bijten en de taak als journalist op ons te nemen.
16:00 uur vertrok de volgeladen auto's richting het wel bekende Dwingeloo. En om 18:00 was voor de meeste de bestemming bereikt. Bedjes opgemaakt, beetje keten en het terrein verkennen.
Om 7 uur stond het eten klaar en iedereen genoot van een heerlijke macaroni met pindasaus. Want pindasaus maakt alles lekker! Klaar met eten? Hup de auto in en op naar de skeelerbaan! Gelukkig maar een half uur rijden. Asif stond daar al klaar om even een uurtje te knallen op het asfalt. Er werd hard getraind mede door de duidelijke regels die Joyce vooraf gesteld had.
Na het eten en terug in het Kamphuis werd er iets verteld over de spellen die we dit kamp nog allemaal over ons heen krijgen. Uiteraard is de winnaar al bekend want dat is de groep dit waanzinnige bericht geschreven heeft!
Groetjes Groep Freek

Zaterdag
De dag begon voor een aantal al erg vroeg. 7 uur ging de wekker voor Tim en Freek. Zij hadden een wedstrijd op de planning in Thialf. Ze mogen beide tevreden zijn met hun prestaties en voor Tim zelfs een dikke pr op de 1500m.
Voor de andere begon de dag rond 8 uur. De jonkies waren al op en aangekleed. De ouderen lagen nog in bed te slapen. Toch moesten ze hun bed uit, want de tafel moest gedekt worden voor het ontbijt.
Het beloofde een prachtige dag te worden met een lekker zonnetje. Na het ontbijt heeft iedereen nog even lekker buiten gezeten, gerend en/of gespeeld en daarna op naar de skeelerbaan. Er stond een drukke planning voor boeg met twee skeelertrainingen.


Aangekomen op de skeelerbaan eerst een rondje inlopen en daarna hup de skeelers aan. Na een uur getraind te hebben was het tijd voor een lunch. Iedereen had zijn broodjes in de ochtend al klaar gemaakt. Natuurlijk was Jochem zijn brood weer vergeten. Gelukkig was er genoeg voor iedereen.
Na de lunch begon de tweede training. Na deze training was iedereen aardig vermoeid en gingen we weer snel terug naar de huisjes. Het weer was zo lekker dat iedereen lekker buiten kon zitten/springen en watdanook.
Nog een ongevalletje in de middag: Demi en Jochem die allebei een ei kapot sloegen op Freek zijn hoofd. Het was wel grappig om te zien.
Tegen het einde van de middag en begin van de avond werd elke groep omstebeurt geroepen om spellen te doen in 3 teams. Hiermee werden punten verdient, waarbij het team met de meeste punten aan het einde van het kamp als winnaar wordt gekroond. Het wordt morgen nog een spannende race voor de eerste plaats !
Groetjes Team Tim
IMG 20170326 WA0014 2

Zondag
De maan had pas net ruimte gemaakt voor de zon toen de eerste chocolade-ei-jagers zich door het gebouw bewogen. Waar iedereen afgeleid was door de zoete lekkernij viel de winnaarsmentaliteit van Cas op! Met volle focus schreef hij namen bij de jarenoude foto's van SVO-sporters. Er lag tenslotte een finaleplaats in het verschiet. Slechts drie plaatsten zich dankzij hun kennis voor de finale, de vierde dankzij de koffie. De uiteindelijke winnaar was zichtbaar in haar nopjes met de schitterende prijs. "Deze komt boven mijn bed" sprak Anne.
Het laatste spel van het kamp zou uit maken welk team zich tot kampioen zou kronen. Door een tactische meesterzet van team 3, werden de andere teams gedeeld eerste! Omdat de prijs op één team berekend was ging deze naar team 3, dus wie heeft er nu eigenlijk gewonnen?
Groetjes Team Bart

Johan en Joyce, namens de teams, bedankt voor het mooie weekend!

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Promo jeugdschaatsen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Sponsoren

MYLAPS

mylaps