IMG 20200606 WA0007 2
Vandaag trainde het schaatsmarathonteam Arktika ‘corona-proof’ op onze baan. Naast droogtrainingen en techniektrainingen werd er uiteraard ook op de baan getraind. Door de sterke wind, in combinatie met de krappe bochten, viel dat niet mee voor veel schaatsers
Een van de rijders van het team is Tom van Vliet en het komend schaatsseizoen rijdt ook Demi Benschop voor Arktika. Tom heeft dit seizoen nog nauwelijks voor het inline-skaten getraind en de focus ligt dan ook geheel op het komende schaatsseizoen. Evenals het vorig seizoen schaatst hij dan in de Beloftencompetitie. Voor Demi ligt de lat voorlopig bij het regionale Zesbanentoernooi, maar ze heeft wel als doel om zo snel als mogelijk door te stromen naar de landelijke Beloftencompetitie.
Onze baan is m.u.v. de woensdagavond alle avonden van de week bezet. De trainingen worden allemaal gegeven volgens de SVO-richtlijnen, die zijn gebaseerd op de corona-protocollen, zoals die zijn opgesteld door NOC/NSF en de KNSB.
Deze week werd ook geïnventariseerd of er interesse is bij de jeugd- en de wedstrijdskaters om te skaten tijdens uren dat er geen training op het programma staat. Vooralsnog is er te weinig belangstelling om de baan tijdens deze uren te openen.
Mocht er toch belangstelling zijn om te trainen op andere uren dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Helm

Schaatshelmen

Jeugdskaten bij SVO

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps