IMG 2752 kopie 2
Er wordt de komende twee weken niet getraind bij SVO. Desondanks is het wel mogelijk om gebruik te maken van de baan. Zo is de baan vanaf vandaag iedere zondag van 10.30 tot 16.30 uur geopend om te skaten. Dit voor beginnende en recreatieve skaters, maar ook voor wedstrijdrijders. Iedereen die op de baan rijdt of even een kijkje komt nemen houdt zich aan de huisregels. Dit betekent dat de snelle rijders rekening houden met de langzamere skaters, maar ook dat iedereen zich buiten de baan aan de anderhalve meter afstand houdt. Op de zondag is zowel het clubgebouw als de kleedkamer gesloten. De zondagopening loopt door tot het schaatsseizoen begint.
Er zijn ook skaters die op andere uren willen trainen. Zo draaide Roosmarijn van der Vaart vorige donderdag haar rondjes op de baan. Dit ter voorbereiding op het NK, dat op zaterdag 29 augustus wordt gehouden op het circuit van Zandvoort. Ook deze week werd er door meerdere groepen op de baan getraind. Trainen buiten de reguliere openingstijden is alleen toegestaan na overleg met een van de bestuursleden. De komende week kan daarvoor contact worden opgenomen met Tom Streng.
Op zaterdag 12 september wordt op onze baan een wedstrijd georganiseerd. Dit wordt waarschijnlijk een Open SVO-clubkampioenschap, waaraan dus ook skaters die geen SVO-lid zijn kunnen deelnemen. Meer informatie volgt na de zomervakantie.

Jeugdskaten bij SVO