Kleding

De sponsoren van de wedstrijdkleding van de schaatsers zijn B&V Techniek, Installatie Techniek Louwer en Dave van Dam Sport.
De kleding van de toerschaatsers wordt gesponsord door Alugoot en Willem de Kaasboer.
J. den Breejen Transport, Dave van Dam Sport en JUMBO Blankestijn zijn de sponsoren van de wedstrijdkleding van de inline-skaters.
De SVO schaatstassen zijn gesponsord door De Wit Aggregaten.

IMG 4598

DSC02712_web

Jeugdschaatsen

Het jeugdschaatsen wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Utrechtse Waarden.


Reclameborden combibaan

De volgende sponsoren steunen SVO met een reclamebord op de combibaan: Van Duin Autoschade – Bike Totaal Nieuwenhuizen - Aannemersbedrijf Van der Windt - Jan van Dam Transport - ACC Industrie - Dave van Dam Sport - Goudriaan Metaalbewerking – Van Kats Machines – Avant Accountants – Loon- en Kraambedrijf Gerard Coljé – Dave van Dam Sport – Promad projectmanagement


Evenementen

De inline-skatecompetitie (SVO Cup) wordt gesponsord door Jumbo Blankestijn. De cupwedstrijden dragen de naam Jumbo Blankestijn Cup. 

Overige sponsoren

De aanschaf van de defibrillator is financieel mogelijk gemaakt door Auto Cool Comfort (ACC). Bij de voorbereiding van technische projecten, zoals de nieuwbouw van de kleedaccommodatie, wordt SVO ondersteund door PROMAD Projectmanagement BV..


Aanleg combibaan

De aanleg van de skatebaan in 2008 is mede tot stand gekomen dankzij sponsoring van lokale en regionale sponsoren. Hun naam staat vermeld op de prachtige zuil, die op het terrein staat. Bij de aanleg hadden ook de vele vrijwilligers een groot aandeel


Ik heb een vraag

Ik wil me inschrijven

Helm

Schaatshelmen

Jumbo Blankestijn Cup 2020

Flyer Open Jumbo Blankestijncup SVO 2020

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

MYLAPS

mylaps